Имаше една тема със снимки, на които е показано как се сваля панела на новото табло с врътките на климатика. Явно темата е изгубена, така че ще помоля, ако някой има снимките да ми ги покаже.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сваляне на конзолата с врътките за парното?
Collapse
X
-
Има ли възможност да съм скъсал някои кабел за светлините на врътките при парното и климатика докато свалях отзад седалките, защото от тогава не ми светят светлините там?! Под седалката имаше някакви кабели, а аз свалях и кората защото нещо ми скърцаше от там.Дали някоя от тези интервенции ми е преебала светлините или просто е станало съвпадение? Малко хелп плийс!145 jtd
-
Осветлението на врътките е посредством две крушки, които най-вероятно са изгорели. Панела се сваля чрез следните операции:
-издръпване на трите врътки /аз лично си помагам с отверка/
-махане на пепелника и лед това болтовете под него
-махането на двеге болтечета отгоре на въздуховода, който е под стъклото
-мапане на декоративния капак от дясно до волана и развиване на единия болт на средната конзала
-разкачане лекичко на декоратвиня капак пред другия пътник, за развиване на другия симетричен на предния болт
-дръпване на конзолата с разкачване на кабелните куплунзи от копчетат за климатроника и рециркулацията и т.н...
Успех, съвпадение е едното с другото.Alfa Romeo 146 1.6TS '97
За мерси, не ме търси!
Comment
-
Първоначално публикувано от Viktor_Осветлението на врътките е посредством две крушки, които най-вероятно са изгорели. Панела се сваля чрез следните операции:
-мапане на декоративния капак от дясно до волана и развиване на единия болт на средната конзала
-разкачане лекичко на декоратвиня капак пред другия пътник, за развиване на другия симетричен на предния болт
-дръпване на конзолата с разкачване на кабелните куплунзи от копчетат за климатроника и рециркулацията и т.н...
Успех, съвпадение е едното с другото..
145 jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от Viktor_Осветлението на врътките е посредством две крушки, които най-вероятно са изгорели. Панела се сваля чрез следните операции:
Успех, съвпадение е едното с другото.
аз съм нова във форума и съм много благодарна на всички писали по тази тема. свалянето на таблото е мн лесно,стига да се следват правилните стъпки.има някъде из форума всичко подробно със снимки.аз съм жена и успчх сама да го сваля,така че момчета не се чудете ами отивайте да го сваляте. много е готино като светне !!!АЛФА РОМЕО 145 1.9 JTD
Comment
-
Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98
Comment
-
и какво искате да ми кажете, че таблата преди файс лифта пак по същия начин се свалят. как ша стане като врътките са различни.
я някой ако има снимков материал да го дава насам :Р
че и мойте не работят и мисля да ги разпилея да ги сменя.ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Re:
Първоначално публикувано от ACEHOBПо-горе има линк към на Емо темата.Mercedes Benz E200
146 1.9 TD
Comment
Comment